Opinie o Sky color 24
Wspaniale! (5/5)
Opinie:
7 pozytywnych 
0 negatywnych 

Całkowita ocena została obliczona na podstawie  7 opinii zebranych za pośrednictwem serwisu Facebook w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Przeczytaj wszystkie opinie

W dniu 16.08.2019r. infolinia telefoniczna będzie nieczynna.

Za utrudnienia przepraszamy.

Polecają nas najlepsze czasopisma:

    Informacje

    druk z twojego zdjęcia

    Opinie o Sky color 24
    Wspaniale! (5/5)
    Opinie:
    7 pozytywnych 
    0 negatywnych 

    Całkowita ocena została obliczona na podstawie  7 opinii zebranych za pośrednictwem serwisu Facebook w ciągu ostatnich 12 miesięcy

    Przeczytaj wszystkie opinie

    Sky color 24

    Średnia ocena: Wspaniale! (5/5)

    Poznaj opinie z naszego profilu na Facebook: https://facebook.com/1483587398597235

    18.08.2019, 09:03:33
    Pozytywna
    Firma godna polecenia, bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście do klienta. Sam produkt wysokiej jakości i wykonany z dbałością o detale. Polecam!
    18.08.2019, 09:03:33
    Pozytywna
    Genialna, profesjonalna obsługa: od projektu przez wykonanie do dostarczenia. Serdecznie polecam! Miałam nietypowe zlecenie, ale nie było to żadnym problemem. Profesjonalnie mi doradzono, dzięki czemu efekt końcowy jest dokładnie taki, jak oczekiwałam. Dziękuję!
    06.12.2019, 21:55:44
    Pozytywna
    Firma z profesjonalnym podejściem do klienta - miałam wątpliwości co do materiału, który wybrać do montażu na ścianie przy blacie kuchennym i Panowie z Biura Obsługi Klienta wyjaśnili mi zalety i wady każdego rozwiązania, dzięki czemu mogłam wybrać najlepsze. sam montaż, ze względu na dokładne przycięcie obrazu był szybki i bezproblemowy. kuchnia wygląda teraz rewelacyjnie ! Gorąco polecam
    18.08.2019, 09:03:33
    Pozytywna
    Polecam w 100% współpraca z tą firmą na najwyższym poziomie szybka realizacja, szkla świetnie wykonane, zabezpieczone do transportu idealnie, kontakt z biurem obsługi klienta perfekcyjny, szczerze polecam moje szkła po montażu w kuchni wyglądają fantastycznie raz jeszcze polecam
    18.08.2019, 09:03:33
    Pozytywna
    Szybka i bardzo profesjonalna realizacja. Polecam i pewnie nie raz skorzystam
    18.08.2019, 09:03:33
    Pozytywna
    Polecam firmę! Szybka i profesjonalna obsługa!
    18.08.2019, 09:03:33
    Pozytywna
    Wszystko dokladnie takie jakie zamawialismy. Zona zachwycona :) pomocna dlon na kazdym etapie zamowienia. Paczki odpowiednio zabezpieczone. Z czystym sumieniem polecamy.
    Nasze produkty polecają najpopularniejsze czasopisma z branży dekoracji i aranżacji wnętrz: